image

BYGG & FASTIGHET

EFFEKTIV BYGGPROCESS OCH FÖRVALTNING

En effektivare byggprocess och med lösningar som efter byggtiden övergår till smarta stöd för förvaltning. Låter det intressant? Genom att installera sensorer under uppförande kan du få full koll på olika mätvärden och fatta beslut som snabbar på byggprocessen. När projektet går över i förvaltning används sensorerna för att mäta fastighetens tillstånd och skapar underlag för smidigt underhåll. Upptäck möjligheterna med Internet of Things för smartare byggprocess och smidigare förvaltning.

image

INFORMATION FRÅN GRUNDEN

Sensorer som mäter fukt vid gjutning av platta gör att du vet exakt när det går att lägga golv. Efter färdigställande kan sensorerna användas för att mäta t ex vibrationer och underhållet anpassas därefter.

image

ENERGISMARTA FASTIGHETER

Temperatur och ventilation anpassas automatiskt beroende på hur många som vistas i lokalerna. Ekonomiskt och miljövänligt.

image

EFFEKTIV STÄDNING

Med hjälp av utplacerade sensorer som samlar information om damm, smuts och lukt kan personalen se var det behöver städas och anpassar sitt schema därefter.

image

INGEN RISK FÖR RAS

Snöras från tak undviks med hjälp av sensorer som indikerar när det behöver skottas. Snöfria tak är säkrare för oss människor och risk för skador på fastigheten minimeras.

Vi berättar gärna mer.

Kontakta någon av oss, eller skicka dina kontaktuppgifter med formuläret så hör vi av oss.

IoT_sigmalogganmindre

OLA MÖLLERSTRÖM

HÅRDVARA
ola.mollerstrom@sigmaconnectivity.se
0705 – 58 28 63

DAVID ÖSTERLINDH

MJUKVARA
david.osterlindh@sigma.se
0733 – 51 48 24

Ditt namn

Ditt företag

Ditt telefonnummer eller mailadress