image

 

VÅRD & HÄLSA

FRAMTIDENS VÅRD ÄR HÄR

Ett område som kommer genomgå stora förändringar är vården. Internet of Things skapar helt nya förutsättningar och möjligheter att förbättra vård och omsorg, samtidigt som patientsäkerheten och effektiviteten ökar.
Nu finns smart teknik på plats som möjliggör en vård där hälsotillstånd kan förutses och sjukdomar förhindras. Nätverk av sensorer som effektiviserar i alla led samtidigt som patienten sätts i fokus. En vård och omsorg med högre kvalité till lägre kostnader.

image

DIAGNOS PÅ DISTANS

Bärbara sensorer möjliggör övervakning och diagnos på distans. Det blir tryggare och enklare för patienten som slipper åka in för kontroller, samtidigt som vårdpersonalens arbetsbelastning minskar.

image

SMARTA MEDICINER

Sensorer monteras i astmapatienters inhalatorer. Sensorn registrerar var och när inhalatorn används. Med hjälp av informationen skapas kartor över vilka områden och tidpunkter som triggar astmaattacker.

image

EGENKONTROLL

Personer med exempelvis diabetes kan med hjälp av bärbara sensorer ha full koll över sina sockervärden och få exakt anpassad dos av insulin i rätt tid.

image

ÄLDREOMSORG

Med sensorer inbyggda i hemmet kan du se att personen är i rörelse. Du får också full koll på om personal har varit på besök. När det blir avvikelser signalerar systemet vilket ökar möjligheter att sätta in åtgärder i tid.

Vi berättar gärna mer.

Kontakta någon av oss, eller skicka dina kontaktuppgifter med formuläret så hör vi av oss.

IoT_sigmalogganmindre

OLA MÖLLERSTRÖM

HÅRDVARA
ola.mollerstrom@sigmaconnectivity.se
0705 – 58 28 63

DAVID ÖSTERLINDH

MJUKVARA
david.osterlindh@sigma.se
0733 – 51 48 24

Ditt namn

Ditt företag

Ditt telefonnummer eller mailadress