Analytics och Internet of Things vässar möjligheterna till bättre beslutsfattande

Analytics on Everything. Är det science fiction eller är det här för att stanna på riktigt? Ta chansen att skapa konkurrensfördelar och ökade försäljningsintäkter med hjälp av användarvänlig teknik inom Analytics och Internet of Things.

Med hjälp av de senaste verktygen inom Analytics och Internet of Things kan ni nu anpassa kommunikationen till varje enskild kund för att öka era försäljningsintäkter. Ni kan sänka era underhållskostnader inom industrin med hjälp av prediktivt underhåll. Eller utforska er data på nya sätt för att ta reda på vad som gör vissa satsningar framgångsrika eller varför andra tenderar att misslyckas.

Grunden till det vi idag kallar för Analytics är inte nytt, men de senaste åren har analysverktygen blivit mycket mer användarvänliga, lättillgängliga och betydligt mer lättintegrerade i den dagliga verksamheten.
Våra verksamheters behov av att analysera data, både för operativt och strategisk beslutsfattande, ökar dag för dag.

Med Internet of Things skapas helt nya möjligheter kring att få fram samband mellan strukturerad och ostrukturerad data, och att kunna agera på data i real-tid. Detta innebär stora konkurrensfördelar och möjligheter för er idag och imorgon.

Vårt råd är: Tänk stort, men starta i liten skala och pröva er fram i början.

Våra tjänster

  • Advanced Analytics
  • Corporate BI
  • Modern Data Warehouse
  • Sensation IoT Platform

Sigma är världsledande inom Analytics och Internet of Things. Vår Internet of Things plattform Sensation baseras på den absolut senaste Microsoft Azure-tekniken och vi är väldigt stolta över att för andra året i rad blivit utsedda till Microsofts främsta partner inom Internet of Things och Analytics.

Vi berättar gärna mer.

Kontakta någon av oss, eller skicka dina kontaktuppgifter med formuläret så hör vi av oss.

IoT_sigmalogganmindre

OLA MÖLLERSTRÖM

HÅRDVARA
ola.mollerstrom@sigmaconnectivity.se
0705 – 58 28 63

DAVID ÖSTERLINDH

MJUKVARA
david.osterlindh@sigma.se
0733 – 51 48 24

Ditt namn

Ditt företag

Ditt telefonnummer eller mailadress