Hur kan molnet utveckla din verksamhet?

Den Digitala Transformationen har startat och påverkar såväl maskiner, människor som verksamheter. Molnet möjliggör den utveckling som vi just nu ser inom Internet of Things och Analytics. Vi tror starkt på att molnet kommer vara en central framgångsfaktor för morgondagens verksamheter.

Genom att nyttja styrkan med Analytics, Internet of Things och Molnet så kommer detta innebära helt nya möjligheter med att styra sin verksamhet både operativt och strategiskt, ta fram nya produkter och tjänster samt inte minst nya affärsmodeller som kommer växa fram.

Med vår erfarenhet kan vi hjälpa er att ta fram nya tjänster som snabbt och säkert kan realiseras. Med Sigma får ni en erfaren partner i framkant med spjutspetskompetens inom Analytics, Internet of Things och Molnet.

Våra Molntjänster:

  • Infrastructure as a Service
  • Platform as a Service
  • Software as a Service
  • Rådgivning ochMolnstrategi

Sigma är världsledande inom Internet of Things och Analytics. Vår Internet of Things plattform Sensation baseras på den absolut senaste Microsoft Azure-molntekniken och vi är väldigt stolta över att för andra året i rad blivit utsedda till Microsofts främsta partner inom Internet of Things och Analytics. Sigma blev även den första leverantören i Sverige som kvalificerade sig som Guldpartner till Microsoft inom deras molnprogram Cloud Platform.

Vi berättar gärna mer.

Kontakta någon av oss, eller skicka dina kontaktuppgifter med formuläret så hör vi av oss.

IoT_sigmalogganmindre

OLA MÖLLERSTRÖM

HÅRDVARA
ola.mollerstrom@sigmaconnectivity.se
0705 – 58 28 63

DAVID ÖSTERLINDH

MJUKVARA
david.osterlindh@sigma.se
0733 – 51 48 24

Ditt namn

Ditt företag

Ditt telefonnummer eller mailadress