SENS BY SIGMA

SENS är en helhetslösning med allt du behöver för att komma igång med din IoT-satning – sensorer, inkörsportar (gateway) and realtidsanalyser av alla uppkopplade enheter. Enkelt, intuitivt och skalbart.

SENS back-end lösning, Sensation, baseras på den absolut senaste Microsoft Azure-tekniken. Den kan både användas som en fristående lösning och integreras med dina befintliga system.

SENSATION

Sensation är applikationen som hanterar ditt nätverk av sensorer. Med Sensation kan du analysera och bearbeta enorma datamängder i realtid. Informationen visas i en användarvänlig portal och kan kopplas ihop med t.ex. underhållssystem och BI-lösningar. Sensation har enorm potential. Med hjälp av Sensation kan du koppla samman ditt system med miljontals enheter.

SENSGATE

SensGate är vår gateway som samlar data från sensorer och säkerställer att alla komponenter fungerar som de ska. SensGate har optimerats för att fungera så bra som möjligt i SENS.

SENSMITTERS

Våra smarta sensorer känner bland annat av fukt, vibrationer och rörelser i omgivningen. Det är du som avgör vad du vill att de ska mäta. De är lätta att installera och de är väldigt pålitliga. Sensmitters inkluderas i SENS, men kan också integreras med andra tekniska lösningar.

IoT_v6-07

Vi berättar gärna mer.

Kontakta någon av oss, eller skicka dina kontaktuppgifter med formuläret så hör vi av oss.

IoT_sigmalogganmindre

OLA MÖLLERSTRÖM

HÅRDVARA
ola.mollerstrom@sigmaconnectivity.se
0705 – 58 28 63

DAVID ÖSTERLINDH

MJUKVARA
david.osterlindh@sigma.se
0733 – 51 48 24

Ditt namn

Ditt företag

Ditt telefonnummer eller mailadress