Sensgate

SensGate är vår gateway som samlar data från sensorer och säkerställer att alla komponenter fungerar som de ska. SensGate har optimerats för att fungera så bra som möjligt i SENS.

SensGate är hubben i SENS-lösningen, och den produkt som samlar all fakta och skickar den vidare till Sensation. SensGate bygger på en kraftfull quad-core processor, vilken gör SensGate väl rustad för framtidens krav. Förutom att SensGate är försedd med en kraftfull processor, den bygger även på Android, som i sin tur är en öppen plattform med många utvecklare.

Genom att stödja Android är det möjligt för SENS och SensGate att erbjuda nya applikationer från olika tillverkare återförsäljare och företag. Det öppnar också upp möjligheten att tillämpa applikationer lokalt.

Genom att man kan använda SensGate lokalt, kan Sigma erbjuda ett högre mått av drift och säkerhet för dem som väljer att inte spara sin data i molnet, utan att spara den lokalt. Den befintliga versionen av SensGate stödjer Bluetooth, Bluetooth Low Energy och Wi-Fi.

SensGate är försedd med 1.2 Ghz quad-core Coretx A7 CPU, 4 GB i minne och 1 GB av RAM. Dessutom innehåller den en 800 mAh, som kan klara sig uppskattningsvis 6 timmar utan ström. Den går på Anroid Kitkat 4.4.2 och stödjer Bluetooth 4.1 och Wi-Fi 2.4 Ghz och 5 Ghz IEEE 802.11b/g/n.

SensGate förses med ström via en 3 m lång mikro USB kabel som är kopplad till en laddare för vanligt vägguttag. Laddaren är en enhet på 5 V 1 A, som är vanligen förekommande bland laddare för mobiler. Såväl kabeln som laddaren är försedda med SensGate.

Vi berättar gärna mer.

Kontakta någon av oss, eller skicka dina kontaktuppgifter med formuläret så hör vi av oss.

IoT_sigmalogganmindre

OLA MÖLLERSTRÖM

HÅRDVARA
ola.mollerstrom@sigmaconnectivity.se
0705 – 58 28 63

DAVID ÖSTERLINDH

MJUKVARA
david.osterlindh@sigma.se
0733 – 51 48 24

Ditt namn

Ditt företag

Ditt telefonnummer eller mailadress